Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Η Κως στα Harrods του Λονδίνου


Η Κως προβάλλεται στις βιτρίνες του Harrods, του διασημότερου πολυκαταστήματος του Λονδίνου και ενός από τα πιο φημισμένα πολυκαταστήματα του κόσμου. Από τις 26 Δεκεμβρίου 2009 μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2010, οι ομορφιές του ελληνικού νησιού κοσμούν κεντρικές βιτρίνες του Harrods επί της Brompton Road. Δύο ακόμη "ζωντανές" εκθεσιακές βιτρίνες λειτουργούν με προσωπικό στην κύρια πρόσοψη του κτιρίου, αναπαριστώντας παραδοσιακές σκηνές και αρχαίο ελληνικό θέατρο.

Το γεγονός λαμβάνει χώρα κατά τη σημαντικότερη περίοδο του έτους, λόγω των εορτών και των εκπτώσεων που φέρνουν στο Harrods 3,5 εκατ. επισκέπτες, Aγγλους πολίτες και τουρίστες. Η ανταπόκριση των επισκεπτών υπήρξε εντυπωσιακή από τις πρώτες ημέρες της καμπάνιας, αφού εκατοντάδες σταματούσαν στις βιτρίνες και ζητούσαν πληροφορίες.

Εκτός από την Κω, στην καμπάνια συμμετέχουν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κυκλάδων, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου, η Νομαρχία Ρεθύμνου, η Νομαρχία Λασιθίου, η Νομαρχία Χανίων, η Νομαρχία Μαγνησίας, η Νομαρχία Μεσσηνίας, ο Δήμος Λαγανά Ζακύνθου και η Costa Navarino.

Τατιάνα Ρόκου - Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home