Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Τουρισμός με μέλλον στη Σκιάθο


Η Αναπτυξιακή Σκιάθου Δ.Ε. υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου, πραγματοποίησε με επιτυχία ημερίδα με θέμα "Τουρισμός με μέλλον", το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010, ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Σκιάθου.

Συνδιοργανωτές της ημερίδας ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Σκιάθος" και η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος & Πολιτισμού "ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΙΓΑΙΟ". Το συντονισμό είχε αναλάβει η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η Σκιάθος" κα Ελένη Λαμπαδαρίου. Την Αναπτυξιακή Σκιάθου Δ.Ε. εκπροσώπησε ο κ. Γιώργος Δαμάσκος μέλος του ΔΣ της Αναπτυξιακής Σκιάθου Δ.Ε.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλάμβανε: Χαιρετισμό του δημάρχου, Νικολάου Κυρ. Πλωμαρίτη, ομιλία με θέμα “Τουριστική Ανάπτυξη και Αστικό Περιβάλλον” από τον Μιχάλη Πρώϊο, Αρχιτέκτων – Πολεοδόμο, Μέλος ΣΘΕΠ (Συμβούλιο Θεσμικού Πλαισίου Ελληνικής Εταιρείας), ομιλία με θέμα "Αειφόρος Ανάπτυξη των νησιών του Αιγαίου: Η Περίπτωση της Σκιάθου" από τη κα Γεωργία Κίκου, υπεύθυνη Προγράμματος ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΙΓΑΙΟ και τον κ. Αλέξανδρο Μουταφτσή, υπεύθυνο Δικτύου Αειφόρο Αιγαίο.

Στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος ανάμεσα στους παρευρισκομένους και τους ομιλητές της ημερίδας.

Τατιάνα Ρόκου - Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home