Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Η ελληνική κουζίνα αποκαλύπτεται στο Λονδίνο


Αυτό που διακρίνει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα είναι ο απαράμιλλος συνδυασμός συστατικών πρώτης ποιότητας, η επική ελληνική φιλοσοφία όσον αφορά στην κατανάλωση και την κατανομή γευμάτων και η μοναδικά χαλαρή, ανεπίσημη και ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα στις ταβέρνες.

Το τυπικό ελληνικό φαγητό μπορεί να είναι όσο απλό ή όσο πολύπλοκο το θέλει κανείς, πολύχρωμο και γεμάτο με δυνατές γεύσεις. Η ξυνομυζήθρα, η φορμαέλα και το μετσοβόνε είναι μοναδικά και τυριά προστατευμένα με Ονομασία Προέλευσης. Η ελληνική φέτα δε χρειάζεται συστάσεις, καθώς είναι ένα από τα προϊόντα διατροφής με τις καλύτερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, μετά από μια μεγάλη επιτυχία σε περισσότερα από 90 εστιατόρια στην Ιαπωνία, τώρα φέρνει τη "Γεύση από Ελλάδα" στη Βρετανία

Στις 9 Φεβρουαρίου, στη 1 το μεσημέρι οι βραβευμένοι σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και ο Peskias and Mr. Στέλιος Παρλιάρος, μαζί με τον cocktail master Αριστοτέλη Παπαδόπουλο, θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα για ένα μονοήμερο εκπαιδετικό σεμινάριο στο Cookbook cafe (1 Hamilton Place, Λονδίνο W1J 7QY), και με σκοπό να μυήσουν τους Βρετανούς σεφ στα μυστικά της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας.

Διάσημα βρετανικά εστιατόρια έχουν προσκληθεί να φιλοξενήσουν τη "Γεύση από Ελλάδα" στους χώρους τους (την περίοδο Φεβρουαρίου - Δεκεμβρίου 2010) και να συστήσουν στους πελάτες τους, τόσο την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα όσο και παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με διαφοροποιήσεις, δίνοντας στην αυθεντική ελληνική κουζίνα την προσωπική τους άποψη.

Η ημέρα κατάρτισης για τους σεφ έχει ως στόχο να είναι μια μέρα γεμάτη διασκέδαση με διαδραστικά παιχνίδια μαγειρικής και διαγωνισμούς, ανοιχτή για τους δημοσιογράαφους, ξεκινώντας με μια συνέντευξη τύπου που θα αποκαλύπψει τα μυστικά της ελληνικής γαστρονομική εμπειρίας. Οι δημοσιογράφοι έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν ολόκληρη την ημέρα, να μαγειρέψουν με τους ειδικούς και να διαγωνιστούν και αυτοί, για να κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ελλάδα.

Βίκυ Καραντζαβέλου - Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home