Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Θετικά μηνύματα για την Κω από ευρωπαϊκές τουριστικές εκθέσεις


Το 2010 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Κω και τον τουρισμό της, αφού οι πρώτοι μήνες του έτους έχουν βρει<..> τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού (Δ.Ο.Τ) της Κω σε πλήρη δραστηριότητα.

Τα θετικά μηνύματα έρχονται από τις ευρωπαϊκές τουριστικές εκθέσεις, στις οποίες έχει ήδη συμμετάσχει ο Δ.Ο.Τ. Η πιο πρόσφατη έκθεση είναι η Holiday World 2010 της Τσεχίας, η οποία ολοκληρώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου. Ο Δ.Ο.Τ συμμετείχε ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ. Ανάμεσα στο πολυπληθές κοινό και τους επαγγελματίες του κλάδου, ιδιαίτερη τιμή για την Κω αποτέλεσε η επίσκεψη του Πρέσβη της Ελλάδος στην Τσεχία στο περίπτερό της, ο οποίος μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το νησί, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί την Κω. Τον Δ.Ο.Τ εκπροσώπησε ο τουριστικός πράκτορας κ. Θεόδωρος Φράγκος.

Η εκθεσιακή δραστηριότητα της Κω ξεκίνησε με την Έκθεση της Ουτρέχτης (12-17 Ιανουαρίου), τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Ολλανδίας και μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου στην Ευρώπη, που αποτελεί βαρόμετρο για τις τάσεις που θα διαμορφωθούν. Η Κως συμμετείχε με αυτόνομο περίπτερο απέναντι από το περίπτερο του ΕΟΤ, σε συνεργασία με την Kos Euro Project. Στο περίπτερο συμμετείχαν ως συνεκθέτες και γνωστά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Κω, ενώ πλήθος πρακτόρων και ξενοδόχων τίμησαν με την παρουσία τους την έκθεση.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Έκθεση της Βιέννης Ferienmesse 2010, (14-17 Ιανουαρίου). Ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού της Κω συμμετείχε ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ και εκπροσωπήθηκε από το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Ο.Τ και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Σπύρου. Η προσέλευση στο περίπτερο της Κω ήταν μεγάλη, ενώ το ενδιαφέρον του κόσμου εστιάστηκε στις υποδομές της Κω και στα τουριστικά καταλύματα, με ιδιαίτερη έμφαση στις οικογενειακές διακοπές.

Την εκθεσιακή δραστηριότητα συμπληρώνει η συμμετοχή της Κω στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Κοπεγχάγης, μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2010 και η Κως συμμετείχε με δικό της περίπτερο, μέσω του ΕΟΤ. Το νησί εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δ.Ο.Τ της Κω, κ. Ηλίας Σιφάκης. Ο κ. Σιφάκης είχε και μια σειρά επαφών με το διευθυντή του ΕΟΤ στην Δανία κα Λουκά Μητρόπουλο, καθώς επίσης και με δημοσιογράφους καναλιών και περιοδικών στη Δανία.

Ο Δ.Ο.Τ. συνεχίζει το έργο προβολής του νησιού στο εξωτερικό αυτή την περίοδο, με τα πλωτά σεμινάρια στο ποταμόπλοιο που διασχίζει την Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Αυστρία να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home