Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Θεματικό πάρκο για τον Μ. Αλέξανδρο από το δήμο Βέροιας


Θεματικό πάρκο για την προβολή του μακεδονικού πολιτισμού και της ιστορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου οραματίζεται να δημιουργήσει ο δήμος Βέροιας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την προμελέτη του έργου, το συνολικό κόστος του οποίου ανέρχεται σε 21 εκατ. ευρώ, παρουσίασε η Αναπτυξιακή Εταιρεία του δήμου, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Το πάρκο, σύμφωνα με την προμελέτη, αναμένεται να έχει τη μορφή αντίστοιχων που λειτουργούν στο εξωτερικό ως εγκαταστάσεις ειδικής τουριστικής υποδομής, όπου προσφέρονται σε κατοίκους και επισκέπτες ψυχαγωγικές, πολιτιστικές ή μορφωτικές υπηρεσίες.

"Είναι ένας οραματικός στόχος και ένα εθνικό θέμα η δημιουργία του συγκεκριμένου πάρκου. Θέλουμε να αποτελέσει πόλο έλξης για τους κατοίκους από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη», δήλωσε η δήμαρχος Βέροιας, κα Χαρούλα Ουσουλτζόγλου.

Το πάρκο σχεδιάζεται να κατασκευαστεί σε χώρο περίπου 350 στρεμμάτων, δίπλα στο φράγμα του Αλιάκμονα, στο τοπικό διαμέρισμα Αγίας Βαρβάρας του δήμου Βέροιας. Θα περιλαμβάνει χώρους διοίκησης και έκθεσης, βιβλιοθήκη, ξενοδοχειακή μονάδα, αναψυκτήριο-εστιατόριο, καταστήματα, υπαίθριους χώρους και θέσεις στάθμευσης.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home