Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Πανέτοιμο το Πήλιο για τους επισκέπτες των φετινών Αποκριών


"Είναι η τελευταία εβδομάδα προ των Αποκριών και παρόλο που έχει διαμορφωθεί μια διαφορετική κατάσταση στο δίκτυο Αθήνας – Βόλου , συνεχίζουν οι κατά τόπου Αστυνομικές Διευθύνσεις να μη δίνουν σωστές πληροφορίες στους πολίτες αναφορικά με τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα μπλόκα των αγροτών", υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας.

"Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, πρέπει να ενημερώσει έντονα τους πολίτες, όπως έντονα μέχρι σήμερα ενημέρωνε για τους αποκλεισμούς των δρόμων από τους αγρότες, αποκλειστικά για το μπλόκο των Μικροθηβών και να διευκολύνει τη μετακίνηση των επισκεπτών στην περιοχή μας. Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες έχει δημιουργηθεί ένα άσχημο κλίμα στους επισκέπτες, γι`αυτό το λόγο και πρέπει να δημοσιοποιηθεί ότι το Πήλιο, που εξακολουθεί να παραμένει από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα, είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του ενόψει και των φετινών Αποκριών. Το χιονοδρομικό κέντρο στα Χάνια είναι ανοιχτό με μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών στις πίστες.

Να σημειωθεί ότι σε όλα τα χωριά του Πηλίου υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίων κι αυτό οφείλεται ναι μεν στην ύπαρξη πολλών κλινών και αφετέρου δε στην καθυστερημένη απόφαση των επισκεπτών να φύγουν το τριήμερο, λόγω της κατάστασης στα εθνικά δίκτυα. Οι επισκέπτες που θα αποφασίσουν να περάσουν τις διακοπές στη Μαγνησία για τις Απόκριες, μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τύπων καταλυμάτων με τις αντίστοιχες υπηρεσίες και τιμές.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οφείλει με την παράκληση όλων των ξενοδόχων της περιοχής να κοινοποιήσει προς τα ΜΜΕ τη νέα κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και η οποία αναμένουμε να φέρει αποτελέσματα.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home