Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Διεθνές Βραβείο Δημοσιογραφίας 2010 από το Grimaldi Magazine Mare Nostrum


O διεθνής δημοσιογραφικός διαγωνισμός Mare Nostrum Awards, που προκηρύχθηκε από το περιοδικό Grimaldi Magazine Mare Nostrum , έχει ως σκοπό την προώθηση και ανάδειξη της γνώσης για τους θαλάσσιους δρόμους, που αποτελούν μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση στις χερσαίες μεταφορές, δίνοντας μια εξαιρετική ευκαιρία στην αειφόρο ανάπτυξη των Μεσογειακών χωρών.

Τα δημοσιογραφικά έργα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει, κατά συνέπεια, να επισημαίνουν τα πλεονεκτήματα τα οποία έχουν να επιδείξουν αυτές οι τακτικές γραμμές, που εξυπηρετούνται με πλοία σύγχρονα, ασφαλή και γρήγορα, όπως και τη συνεισφορά τους στη δημιουργία μίας περιοχής συναλλαγών και συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων παράλιων περιοχών της Μεσογείου.

Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής δημοσιογράφοι, πλήρους ή μερικής απασχόλησης και φωτογράφοι που θα έχουν επεξεργαστεί το θέμα μεταξύ της 15ης Ιανουαρίου 2010 και της 15ης Σεπτεμβρίου 2010. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν, συγγραφείς που διαμένουν στην Ιταλία, Ισπανία, Τυνησία, Ελλάδα και Μάλτα και θα μπορέσουν να παρουσιάσουν τα έργα τους στα ιταλικά, αγγλικά, ισπανικά, καταλανικά, γαλλικά ή ελληνικά. Τα βραβεία θα δοθούν σε δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις, ντοκιμαντέρ ή τηλεοπτικά ρεπορτάζ, φωτογραφικά ρεπορτάζ, αλλά και σε οικονομικο-τουριστικές έρευνες, για τις οποίες η Κριτική Επιτροπή θα αποφασίσει ότι συνάδουν με τη θεματική των Βραβείων.

Θα γίνουν δεκτά στο διαγωνισμό κείμενα δημοσιευμένα στην Ιταλία, Ισπανία, Τυνησία, Ελλάδα και Μάλτα, στα παρακάτω μέσα ή έντυπα: - καθημερινές εφημερίδες και περιοδικά - εκδόσεις του χώρου των οδικών μεταφορών και του τουρισμού πανεθνικής και τοπικής κυκλοφορίας - δημοσιογραφικά πρακτορεία - ραδιοφωνικοί ή/και τηλεοπτικοί σταθμοί - φωτογραφικές εκθέσεις

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο διαγωνισμό σε υπαλλήλους ή συνεργάτες των εταιρειών του Oμίλου Grimaldi. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν τα έργα τους στην Οργανωτική Γραμματεία του διαγωνισμού έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2010, μέσω της συνήθους ταχυδρομικής οδού. Οι φάκελοι που αποστέλλονται δε θα επιστραφούν.

Για να διευκολυνθεί η απόκτηση πληροφοριών και άμεσων εμπειριών, χρήσιμων για τη σύνταξη των έργων τους, στους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό Mare Nostrum Awards θα προσφερθεί ένα ταξίδι μετ’επιστροφής (για δύο άτομα) σε ένα από τα πλοία της Grimaldi Lines ή της Minoan Lines, που εξυπηρετούν τις χώρες Ιταλία, Ισπανία, Τυνησία, Ελλάδα και τη Μάλτα. Το ταξίδι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την 31η Ιουλίου 2010.

Τα βραβεία συνίστανται στην εφάπαξ καταβολή για κάθε έτος, πέντε χρηματικών διακρίσεων ύψους 10.000 Ευρώ έκαστη. Τα Βραβεία θα δοθούν κατά την απόλυτη κρίση της Κριτικής Επιτροπής.

Η τελετή απονομής θα λάβει χώρα το Φθινόπωρο του 2010 σε τόπο και ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί εν καιρώ, με την υποχρέωση από την πλευρά των νικητών να είναι παρόντες ή σε περίπτωση βεβαιωμένης αδυναμίας, να αποστείλουν εκπρόσωπό τους για την παραλαβή του Βραβείου. Όλες οι πληροφορίες που είναι αναγκαίες για τη συμμετοχή στην τελετή θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως στους νικητές.

Τατιάνα Ρόκου
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home