Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ημερίδα για τον τουρισμό στη Δράμα


Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Δράμας ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην ημερίδα για τον τουρισμό που διοργανώθηκε την Τετάρτη 9 Μα<ρτίου 2011 στο Επιμελητήριο Δράμας , παρουσία του δημάρχου Δράμας κ. Κυριάκο Χαρακίδη.

"Μας λυπεί το γεγονός ότι σε ένα τόσο σημαντικό θέμα δεν παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από όλους τους δήμους του νομού μας", σημειώνεται σε ανακοίνωση της ένωσης. "Ο εμπλουτισμός των γνώσεων μας για την τουριστική ανάπτυξη μιας περιοχής δε γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες με λίγους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, αλλά με επιστήμονες που έχουν εξειδικευτεί στον τουρισμό και έχουν πάντα κάτι πολύτιμο να μας μεταδώσουν. Ελπίζοντας ότι οι πόρτες τους στο μέλλον θα ανοίξουν, σας παροτρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά σε κάθε μελλοντική προσπάθεια που θα γίνεται από οποιοδήποτε φορέα για την ανάπτυξη του νομού μας".

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Δράμας ευχαριστεί ακόμη τους εισηγητές, κα Ευανθία Τζήμου, αρχιτέκτων – υπάλληλο της Δ/νσης Ανάπτυξης Περιφερειακής ενότητας Δραμας, και κ. Γιάννη Μιχαηλίδη, διευθυντή Hospitality & Tourism Consulting.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home