Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ανοίγουν τα διόδια της Πελοποννήσου


Η Συντονιστική Επιτροπή Πελοποννήσου ενάντια στα διόδια, την προσεχή Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 3.00 το μεσημέρι, οργανώνει κινητοποίηση και ανοίγει τα διόδια σε όλους τους σταθμούς των αυτοκινητοδρόμων της Πελοποννήσου, στέλνοντας σαφές μήνυμα αγώνα ενάντια στην προσπάθεια ποινικοποίησης του κινήματος ''Δεν Πληρώνω''.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα της επιτροπής Πελοποννήσου, σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι, ''το κίνημά μας παλεύει για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια υπερασπιζόμενο το σύνταγμα και τις διατάξεις περί ελεύθερης μετακίνησης. Παλεύει μαζί με τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες και τους αγρότες ενάντια στην κερδοσκοπία και την ασυδοσία και απευθύνει κάλεσμα σε όλους για την κινητοποίηση της 20 Φλεβάρη και για κοινούς αγώνες για να αποτραπεί το ξεπούλημα και η ισοπέδωση της χώρας. Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή σε αυτούς τους νόμους είναι όχι απλά δικαιολογημένη αλλά και αποτελεί και υποχρέωση των πολιτών''.

Να αναφέρουμε επίσης ότι σήμερα υπάρχει κινητοποίηση στους σταθμούς διοδίων της Πελοποννήσου που οργανώνεται από το ΠΑΜΕ και θα σηκώσουν τις μπάρες σε όλους τους σταθμούς, προκειμένου οι διερχόμενοι οδηγοί να περνούν χωρίς να πληρώνουν.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home