Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ο συνεδριακός τουρισμός απουσιάζει επιδεικτικά από την ατζέντα της Κυβέρνησης


Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση :

"Με κατάπληξη παρακολουθήσαμε την επίσκεψη και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Πολιτισμού στο κτιριακό συγκρότημα Tae Kwon Do. Δηλώσεις που αποδεικνύουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, ότι ο συνεδριακός τουρισμός και γενικότερα η τουριστική πολιτική απουσιάζει επιδεικτικά από την ατζέντα της Κυβέρνησης. Φαίνεται ότι η μετατροπή και η λειτουργία του συγκροτήματος του Tae Kwon Do σε συνεδριακό κέντρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού επιλέχθηκε ο εύκολος δρόμος μιας επικοινωνιακής παράστασης που αγνοεί προκλητικά τις ανάγκες και την αγωνία ολόκληρου του τουριστικού κόσμου.

Για ποιο λόγο ο κ. Παπανδρέου και ο αρμόδιος υπουργός δεν ανέφεραν λέξη για το σχεδιασμό που προβλέπει τη μετατροπή του συγκροτήματος του Tae Kwon Do σε συνεδριακό κέντρο, μετά και από απαίτηση των φορέων τουρισμού της Αθήνας;

Γιατί η κυβέρνηση έχει κωλυσιεργήσει επί 16 μήνες; Έχει τελικά συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα;

Υπενθυμίζουμε, για όσους το ξεχνούν, ότι ο συνεδριακός τουρισμός αποτελεί κλάδο αιχμής για την αύξηση του αριθμού επισκεπτών στη χώρα μας, που μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των τουριστικών εισπράξεων, δημιουργώντας πολλαπλά οφέλη σε σειρά τουριστικών επαγγελμάτων.

Δυστυχώς όμως, σε μία περίοδο που όλοι συμφωνούν ότι ο τουρισμός μπορεί και πρέπει να είναι ένα από τα ισχυρά όπλα της Ελλάδος για την αντιμετώπιση της κρίσης, οι αψυχολόγητες ενέργειες της κυβέρνησης λειτουργούν με τον πλέον αντιαναπτυξιακό τρόπο.

Η τουριστική πολιτική χρειάζεται σοβαρότητα και συστηματική δουλειά και όχι επικοινωνιακές φιέστες και αόριστες ιδέες"
.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home