Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ο δήμος Βόλου στην τουριστική έκθεση Νυρεμβέργης


Στη διεθνή τουριστική Έκθεση της Νυρεμβέργης, που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 6 Μαρτίου 2011, θα συμμετάσχει ο δήμος Βόλου, από κοινού με την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.

«Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία προβολής του δήμου», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Σούλα Μπαρτζιώκα.

Επισήμανε ακόμη ότι «από το αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχίαλου, το οποίο είναι υποδομή στρατηγικής σημασίας για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος. Για το λόγο αυτό, σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, ώστε να εξασφαλίσουμε ακόμα περισσότερες αφίξεις, τη δρομολόγηση πτήσεων σε 12μηνη βάση και επομένως επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στην περιοχή».

Σύμφωνα με την κ. Μπαρτζώκα, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του δήμου Βόλου, συνεργάζεται ήδη με το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ώστε να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες, να διαμορφώσει και να προωθήσει τη νέα τουριστική ταυτότητα της πόλης, καθώς και της ευρύτερης περιοχής.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home