Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Κυπριακός τουρισμός: Εφτασε ο καιρός για την απογείωσή του


Η επιβεβλημένη ανάγκη για απογείωση του Κυπριακού Τουρισμού που παρέμεινε στάσιμος για πολλά χρόνια, ιδιαίτερα λόγω της φθίνουσας πορείας της κυπριακής τουριστικής βιομηχανίας  κατά το ολοένα και πιο έντονο ανταγωνιστικό πεδίο μετά και από την παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς του 33ου Ετήσιου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου του ΠΑΣΥΞΕ, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 (ώρες 09.00-16.00) στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Συναφώς είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που ο Σύνδεσμος ανακοινώνει ότι κey-note εισηγητής του συνεδρίου θα είναι ο πρόεδρος της HOTREC (Hotels, Restaurants & Cafes in Europe), κ. K. Nystrom, ο οποίος θα επισκεφθεί την Κύπρο ειδικά για το συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ. Η HOTREC εδρεύει στις Βρυξέλλες και πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό και με κύρος οργανισμό, με μέλη όλους τους οργανισμούς και σύνδεσμους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δραστηριοποιείται επί των τουριστικών θεμάτων με όλα τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο σύνδεσμος πληροφορεί και για τη συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου, ως εισηγητών, του CEO-Group Destination Management του Thomas Cook Group PLC, κ. P. Constanti, του φυσιογνωμιστή - επικοινωνιολόγου της True Face, κ. Εβ. Φ. Γεωργουλάκη και του διευθυντή της OMAS (Cyprus) Ltd, κ. Γ. Χαραλάμπους, οι οποίοι επίσης θα επισκεφθούν την Κύπρο ειδικά για το συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ. Συντονιστής της συζήτησης/debate με τη συμμετοχή όλων των Ομιλητών θα είναι ο κ. Αγγ. Λοΐζου, τέως πρόεδρος του International Society of Hospitality Consultants (I.S.H.C.) - Συνεταίρος της PWC.

Το γενικό θέμα του συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, είναι "CyprusTourism - In transition for too long - ItΆs Time for Take-Off" και υποδιαιρείται στις ακόλουθες τέσσερεις παρουσιάσεις: 1. The UK decline for how long? Is there hope for Cyprus? 2. The captivation of our customers - The CHA offer. 3. The satisfied customer is our destiny - How best can we learn them and communicate with them? 4. The hot issues affecting the Hotel Industry in Europe and how HOTREC tackles them in Brussels.

Το τελετουργικό μέρος του συνεδρίου θα χαιρετίσουν ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Αντ. Πασχαλίδης, ο ανώτερος εκτελεστικός σύμβουλος του Οίκου PricewaterhouseCoopers, κ. Φ. Πηλείδης και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Τόσο οι διακεκριμένοι Ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, έχουν προσελκύσει ήδη μεγάλο αριθμό συνέδρων, το οποίο απευθύνεται στους Ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και διευθυντικά στελέχη των ξενοδοχειακών μονάδων μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες-ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Παράλληλα με το συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Εκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 19η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει επίσης ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και της Εκθεσης, ο σύνδεσμος εκδίδει επίσης "Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών" με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

Ο σύνδεσμος χαιρετίζει επίσης τη συμμετοχή σε πέραν των 60 εκθεσιακών χώρων εκλεκτών Οίκων, Εταιρειών και άλλων συνεργατών της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, ως εκθετών, αλλά και αυτών που συμμετέχουν στον Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών, επιδεικνύοντας και κατ`αυτόν τον έμπρακτο τρόπο τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία τους με τον ΠΑΣΥΞΕ και τα μέλη του.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home