Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Θέμα στο Μιλάνο το "κλείσιμο" της... Ρώμης

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYU-7b767gdbHfFGPYwRrh7amxojJbiC7GnfUtOoyq05MQXZND2hy7WoFJoMiAo4KWVlNUas529WephorrNbT9NRFkHavJEp8ELnwBf5B9fHfdze9oudI6kzbo3ILZxuoxzpCARZ3MAgg/s1600/eot++logo.jpg

Θέμα συζήτησης έχει γίνει στην Ιταλία, μεταξύ τουριστικών παραγόντων, ταξιδιωτικών πρακτόρων αλλά και δημοσιογράφων, το επικείμενο κλείσιμο του Γραφείου του ΕΟΤ στη Ρώμη.

Πριν από λίγο στα εγκαίνια του περιπτέρου του ΕΟΤ στην έκθεση BIT στο Μιλάνο, ο υφυπουργός Νικητιάδης δέχθηκε τουλάχιστον τρεις ερωτήσεις από Ιταλούς δημοσιογράφους, σχετικά με την εξέλιξη αυτή και τη σχετική απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης. Προσπέρασε τον “ύφαλο”, βέβαια, πέταξε και ένα “εγώ προσωπικώς είμαι λάτρης της Ρώμης”, ανέπτυξε το γνωστό story περί εξοικονόμησης και καλύτερης διαχείρισης πόρων, επέκτασης στο internet κ.λ.π.  –πολιτικός είναι άλλωστε- αλλά από τις κουβέντες που είχαν μεταξύ τους οι δημοσιογράφοι μετά, δεν φάνηκε να κατανοούν ακριβώς γιατί επελέγη το Γραφείο της Ρώμης. Έχουν και αυτοί τα εσωτερικά τους, ας μην το ξεχνάμε.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home