Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

PWC: Ανάπτυξη 12,1% ως το 2013 για Τουρκικό Τουρισμό

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyfat4niCWrOKKtG922Gy5E_fuhhbRXuvI67M7IXBlJ-3l4eIjraUbtECNvnYNd7XL1xQSDXbtl8Wi_pRnJsU5UYYGt4YcloqIyriaSupvsSt8PN_3Ve3lT4Gkp7GTaicar0s96_YOM0KG/s1600/turkey+logo.jpg

«Σαρωτική και επιβλητική» μας περιγράφουν από την Αγγλία, την παρουσία που σχεδιάζει για την World Travel Market η Τουρκία, φέτος. Και δικαίως, βεβαίως, καθώς όλες οι έρευνες την αναδεικνύουν μεταξύ των κορυφαίων και δημοφιλέστερων προορισμών για τους Βρετανούς για το 2010 και με πολύ καλές προοπτικές και για το 2011.

Γενικά, πάντως, η τουρκική κυβέρνηση φαίνεται ότι παρέχει πολύ μεγάλη στήριξη στον τουριστικό τομέα, ίσως και λίγο θορυβημένη από το γεγονός ότι παρά τη σημαντική αύξηση αφίξεων, η εξέλιξη των εσόδων μέχρι στιγμής δεν ήταν η προσδοκώμενη.

Ο κ. Ερντογάν, μόλις αυτές τις μέρες, δήλωσε ότι τα δύο αεροδρόμια της Κωνσταντινούπολης δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες επισκεψιμότητας και τουριστικής κίνησης της πόλης και υπογράμμισε την ανάγκη δημιουργίας και τρίτου αερολιμένα!

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η εκτίμηση της PricewaterhouseCoopers ότι ο τουρκικός τουρισμός θα καταγράψει ανάπτυξη κατά 12,1% μέχρι το 2013, τροφοδοτούμενη από νέες επενδύσεις, ένα πιο στοχευμένο και καλά μελετημένο branding καθώς και από τον διαρκή εμπλουτισμό και την αναβάθμιση του τουριστικού προιόντος…
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home