Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

"Kαμπάνα" στην Condor για καρτέλ

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjs4bBCH_FMoLNoUP8jmoTs_k0Bn4uKrKCh4lX17D8-uKBRHkzLDmCWEKLq3PiXB28r8h-uCTrvTQlCAqCHECr041Wf15KGJcv8Q2A-6xo4NrZn4uea9dFXXsViKPbhgJjHP4iQ_7r5gZX1/s1600/Condor+Airlines.jpg

Πρόστιμο, 1,2 εκατ. ευρώ, στη γερμανική αεροπορική εταιρία Condor για σύσταση καρτέλ, επέβαλαν οι αρχές ανταγωνισμού της χώρας, σε μία υπόθεση που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και έντονες αντιδράσεις τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρία κρίθηκε ένοχη για συντονισμό των τιμών στις πτήσεις μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας με την SunExpress το 2009, και αφορούσε δρομολόγια που πραγματοποιούσαν ταυτόχρονα και οι δύο εταιρίες.

Οι δύο εταιρίες είχαν συμφωνήσει ότι η SunExpress δεν θα προσέφερε εισιτήρια για πτήσεις από τη Γερμανία στην Τουρκία σε τιμή χαμηλότερη από 99 ευρώ, ενώ δεν θα μπορούσαν να είναι φθηνότερα περισσότερο από 10 ευρώ από τις τιμές της Condor.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά την απόφαση της SunExpress, κοινοπραξία της Lufthansa και της Turkish Airlines, να συνεργαστεί με τις αρχές με αποτέλεσμα να μην της επιβληθεί πρόστιμο.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home