Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

GRECOTEL: Μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες σε Ρωσία & Ουκρανία

 GRECOTEL: Μεγάλες επιχειρηματικές συμφωνίες σε Ρωσία & Ουκρανία
Ολοκληρώθηκε με τη λαμπερή απονομή των “Grecotel Travel Awards” η επιχειρηματική επίσκεψη των 60 μεγαλύτερων Tour Operators Ρωσίας και Ουκρανίας, που αντιπροσωπεύουν το 80% των τουριστικών εσόδων της Ελλάδας από τις δυο χώρες.

Σημειώνεται ότι η Grecotel αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνεργάτη Ρωσίας και Ουκρανίας στην Ελλάδα στον τουριστικό τομέα με παρουσία σε 19 διαφορετικούς προορισμούς.

Κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής τριήμερης φιλοξενίας στους ιδιοκτήτες και προέδρους των κορυφαίων τουριστικών οργανισμών υπεγράφησαν περαιτέρω σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες για επέκταση των συνεργασιών και αύξηση του μεριδίου αγοράς κατά 18%. Παράλληλα η Grecotel ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2010 που ανέρχονται στα 115 εκ. ευρώ μειωμένα κατά 0,6% από τα αντίστοιχα του 2009, καθώς και την απόκτηση ενός νέου ξενοδοχείου στην Κρήτη για το 2011.

Υπογραμμίζεται ότι για τη φετινή συνάντηση επελέγη το ξενοδοχείο Grecotel Cape Sounio και η τελετή της απονομής πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο King George Palace στην προσπάθεια προώθησης και επανατοποθέτησης της Αττικής στον τουριστικό χάρτη της Μεσογείου.

Χαρακτηριστικό για την βαρύτητα που αποδίδει η Ρωσία στο θεσμό των “Grecotel Travel Awards” αποτελεί το γεγονός ότι ο Ρωσικός Σύνδεσμος Tour Operators επέλεξε την εκδήλωση της Grecotel για να απονείμει τα ετήσια βραβεία στα μέλη του.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home