Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Αλλαγές σε δρομολόγια πτήσεων λόγω στάσης εργασίας

 

Αλλαγές στο πρόγραμμα πτήσεων της Olympic Air και της Aegean φέρνει η 4ωρη στάση εργασίας που εξήγγειλαν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας και η ΟΣΥΠΑ, από τις 15:00 έως τις 19:00, συμμετέχοντας στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε από την Olympic Air, ματαιώνονται 16 δρομολόγια και συγκεκριμένα από Αθήνα μετ΄ επιστροφής για Θεσσαλονίκη- Σαντορίνη- Ικαρία- Πάρο- Σύρο - Μήλο- Κύθηρα- Αστυπάλαια- Σάμο- Ρόδο- Αλεξανδρούπολη και Μύκονο.

Επίσης, ματαιώνονται οι πτήσεις Ρόδος- Κάρπαθος- Ρόδος και Ρόδος- Καστελόριζο- Ρόδος, καθώς και Θεσσαλονίκη- Ρόδος- Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη- Μυτιλήνη- Θεσσαλονίκη.

Για τον ίδιο λόγο, η Olympic Air τροποποιεί τις ώρες αναχώρησης σε 18 πτήσεις εσωτερικού καθώς και σε 13 πτήσεις εξωτερικού. Η εταιρία θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τους επιβάτες των ως άνω ακυρωμένων πτήσεων, προκειμένου να τους προωθήσει σε άλλες πτήσεις του δικτύου της και να τους ενημερώσει για τις αλλαγές στις ώρες αναχώρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις των οποίων οι ώρες τροποποιούνται, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών: 801 801 0101 (από σταθερό) και 210 3550500 (από κινητό).

Σε ματαίωση πτήσεων και αλλαγές στις ώρες αναχωρήσεων θα προχωρήσει την Πέμπτη και η Aegean.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση της εταιρίας, ματαιώνονται 15 σκέλη πτήσεων από Αθήνα με επιστροφή για Χίο, Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά, οι πτήσεις A3 114 Αθήνα - Θεσσαλονίκη, Α3 661 Αθήνα - Ηράκλειο και Α3 319 Ηράκλειο - Αθήνα, ενώ αλλάζει η ώρα αναχώρησης σε 18 σκέλη πτήσεων του δικτύου εσωτερικού και σε 35 σκέλη πτήσεων του εξωτερικού της δικτύου.

Η Aegean θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τους περισσότερους επιβάτες των ως άνω ακυρωμένων πτήσεων προκειμένου να τους προωθήσει σε άλλες πτήσεις του δικτύου της καθώς και να τους ενημερώσει για τις αλλαγές στις ώρες αναχώρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επιβάτες θα πρέπει να καλούν στα τηλέφωνα: 801 11 20000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό).
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home