Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

ΕΟΤ: Συνάντηση με Γερουλάνο και "ανοικτά χαρτιά" ζητούν οι υπάλληλοι

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgB5F9y3spiRBhODQ_uj3NZoDAa40qEylSCjfxnWIgiBne-XlOfmg4gZUta6WtT1SQqPzBLK0onye8HKAuC2WBoBEkAW8DFrMr7UIn9_VYX2zVn-ps4IAAcpmFt-7dbKCnX3Wd0dRdfs9gl/s1600/eot++logo.jpg

«Τεταμένο» έως και «εκρηκτικό» χαρακτήρισαν όλοι όσοι μιλήσαμε χθες το κλίμα μεταξύ των υπαλλήλων του ΕΟΤ, με αφορμή τη Γενική τους Συνέλευση. Τελικά, μετά από ώρες συζητήσεων, «πύρινων» λόγων και αντεγκλήσεων, αλλά και ορισμένες συναντήσεις με τον πρόεδρο του Οργανισμού Ν. Κανελλόπουλο (πριν τη Συνέλευση), κρίθηκε ότι, ευθύνη και θέση θα πρέπει να αναζητηθεί από την κορυφή της ιεραρχίας.
Σήμερα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις των Συλλόγων, που σύμφωνα με πληροφορίες θα καλούν τον Π. Γερουλάνο να τους συναντήσει και να τους δώσει ξεκάθαρη εικόνα για τα σχέδια της κυβέρνησης για τον ΕΟΤ, εντός του επόμενου 10ημέρου.

Επίσης συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση νέας Γενικής Συνέλευσης, μετά από αυτό το 10ήμερο προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την περαιτέρω στάση των εργαζομένων.
Περιττό να αναφέρουμε ότι στο «τραπέζι» έχουν πέσει ποικίλες προτάσεις αντίδρασης, μεταξύ των οποίων απεργίες, προσφυγή σε ελληνικά και διοικητικά διοικητικά και θεσμικά όργανα κ.λπ..
Το ενδιαφέρον, πάντως, στην όλη υπόθεση έτσι όπως εξελίσσεται, είναι ότι, όντως, καταγράφεται μία διάσταση απόψεων τόσο μεταξύ των δύο κεφαλών της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΠΟΤ όσο και μεταξύ ενός εξ αυτών και της διοίκησης του ΕΟΤ.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home