Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Βόμβα στο στάδιο του Λονδίνου!

 Βόμβα στο στάδιο του Λονδίνου!

Πρέπει να τη βρουν πριν το... 2012

Κάτω από το υπο-κατασκευή Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου υπάρχει μια ενεργή βόμβα θαμμένη από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, κάτι το οποίο προκαλεί ανησυχίες καθώς η ανεύρεσή της δεν έγινε εφικτή.

Όπως αποκάλυψε η «Daily Express» του Λονδίνου, στο υπέδαφος του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου όπου θα φιλοξενηθούν οι τελετές έναρξης και λήξης καθώς και πολλά από τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, υπάρχει μια ενεργή βόμβα εδώ και σχεδόν 70 χρόνια!

Μάλιστα, όπως τονίζεται η βόμβα είναι πολύ κοντά στην επιφάνεια και έχουν εκφραστεί πολλές ανησυχίες. Εξάλλου στο υπουργείο Άμυνας είχε φτάσει αναφορά ότι υπάρχει στην περιοχή βόμβα θαμμένη από το Β' παγκόσμιο πόλεμο, πριν αρχίσει η ανέγερση του υπερσύγχρονου σταδίου και παρότι έγιναν έρευνες δεν κατέστη εφικτή η ανεύρεσή της. Πάντως οι υπεύθυνοι των Ολυμπιακών Έργων του 2012 επιμένουν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Όπως αναφέρεται εξάλλου στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, η βόμβα είχε πέσει το 1941 κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών της αγγλικής πρωτεύουσας από γερμανικά αεροσκάφη. Να θυμίσουμε πως το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου θα στοιχίσει περί τα 600 εκατ. ευρώ, και θα έχει χωρητικότητα 80.000 θέσεων, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμο εντός του 2011.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home