Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Πωλείται σε τιμή ευκαιρίας… 2.9 εκατ. ευρώ!

 Πωλείται σε τιμή ευκαιρίας… 2.9 εκατ. ευρώ!

Η υπερπολυτελής βίλα της Αννίτα Ναθαναήλ Όταν η Αννίτα Ναθαναήλ ολοκλήρωσε το σπίτι της στο Πανόραμα της Βούλας πριν από μερικά χρόνια, είχε καλέσει, αν όχι όλα τα κανάλια, σίγουρα τα περισσότερα. Κάμερες, τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι μπήκαν στο σπίτι και κατέγραψαν κάθε γωνιά του. Κάθε λεπτομέρεια.

Η παρουσιάστρια μιλούσε για το συνολικής έκτασης 515 τετραγωνικών σπίτι, με τους υπερπολυτελείς χώρους, την τεράστια πισίνα, τα αυτοκαθαριζόμενα τζάμια και τις απίστευτες υπόλοιπες ανέσεις. Από τότε πολλά άλλαξαν. Βλέπετε η οικονομική κρίση επιφέρει συχνά πολλές και απροσδόκητες αλλαγές και η εντυπωσιακή Αννίτα και ο σύζυγός της Κρις Χάμπερτ πήραν την απόφαση να πουλήσουν την βίλα - υπερπαραγωγή.

Το σπίτι διαθέτει πισίνα με ειδικό μηχάνημα ρύθμισης της θερμοκρασίας, που σημαίνει ότι το ζευγάρι με τα δύο παιδιά του έκαναν μπάνιο ακόμη και τον χειμώνα. Έχει πέντε υπνοδωμάτια, εκ των οποίων τα δύο master και επτά μπάνια! Αν δηλαδή, για παράδειγμα, δεν προλάβει κάποιος να πάει στο μπάνιο που θέλει, πηγαίνει στο… κοντινότερο. ' Η σε όποιο βρεθεί στον δρόμο του τέλος πάντων. Αν ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να κάνει σάουνα, το σπίτι έχει αίθουσα υδρομασάζ και σάουνας, γυμναστήριο, ενδοδαπέδια θέρμανση, (για να μην κουράζεται να ανάβει καλοριφέρ) εσωτερικό ασανσέρ για να μην ανεβοκατεβαίνει σκάλες, τεράστιο playroom,καθώς και αίθουσα κινηματογράφου με homecinema, κρυφούς φωτισμούς σε όλο το σπίτι, ενώ υπάρχουν και εντοιχιζόμενα ηχεία σε όλα τα δωμάτια! Αυτά τα λίγα.

Την διακόσμηση του σπιτιού, την έχει επιμεληθεί η ίδια η Αννίτα Ναθαναήλ, ενώ η αξία των βασικών, ιταλικής προέλευσης επίπλων, αγγίζει τα 100.000 ευρώ. Οσο για την θέα; Το απέραντο γαλάζιο, το οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει από όποια γωνιά του σπιτιού και εάν βρεθεί. Αλλωστε και τα τέσσερα επίπεδά του προσφέρονται για κάτι τέτοιο.

Η αρχική τιμή πώλησης του σπιτιού ήταν 5.400.000 ευρώ, όμως εξαιτίας των νέων πλέον οικονομικών δεδομένων, η τιμή του έχει πέσει στα… 2.900.000. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι υπάρχει και στο real estate του μεγάλου Οίκου Δημοπρασιών Sotheby’s, με την επωνυμία «Το διαμάντι».

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει συζητήσεις με αρκετούς επώνυμους, ωστόσο κανείς δεν έχει προχωρήσει σε πιο σοβαρή κίνηση. Ορίστε... σχεδόν μισή τιμή το πουλάει η Αννίτα.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home