Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Γυμνός μπροστά στον Ομπάμα για 1 εκατομμύριο δολάρια – Δείτε το βίντεο!


Δεν έφτανε το βιβλίο που του πέταξαν, αλλά δεν τον βρήκε, ο Μπαράκ Ομπάμα είδε και έναν άνδρα να ξεγυμνώνεται μπροστά του κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Φιλαδέλφεια.

Ενώ οι συγκεντρωμένοι άκουγαν τον Αμερικανό πρόεδρο να τους καλεί στις κάλπες στις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου ώστε οι Δημοκρατικοί να μη χάσουν τον έλεγχο της Γερουσίας και του Κογκρέσου, τα βλέμματα στράφηκαν και φυσικά τα φλας άναψαν μόλις ένας ολόγυμνος άνδρας έκανε την εμφάνισή του.

Πρόκειται για τον 24χρονο Χουάν Τζέιμς Ροντρίγκεζ, ο οποίος αμέσως απομακρύνθηκε από άνδρες της Ασφάλειας. Το μυστήριο του ξεγυμνώματός του έλυσε ο ίδιος λίγο αργότερα. Ο ζάμπλουτος Κύπρος επιχειρηματίας, Άλκης Δαυίδ, είχε προσφέρει -τον περασμένο Αύγουστο- ένα εκατομμύριο δολάρια στον πρώτο που θα τολμούσε να εμφανιστεί γυμνός μπροστά τον Ομπάμα και στο στήθος του θα φέρει διαφήμιση της εταιρίας του.

Ο Ροντρίγκεζ τήρησε τους... όρους και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, είχε στο στήθος του γραμμένο το όνομα της εταιρίας του Κύπριου επιχειρηματία. Τώρα, περιμένει την επιταγή του!

Δείτε το βίντεο

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home