Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες στη χώρα


Οι τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και πιθανότητα καταιγίδων το απόγευμα στα ορεινά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τρίτη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδων κυρίως στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη Ηπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη με σποραδικές βροχές στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες για πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home