Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ακίνητα, συνολικής αξίας άνω του ενός δισ. ευρώ αγόρασαν Ρώσοι στη Βουλγαρία

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzco4zSADAKmPI2iLlk_s9cAld8CR77uXu3gM47ILstR58kotiaBSbetXSz0FzAAeutT7Ci6TNK1JLEYE3z1wXFCbbUKgBxhxZ8P0E9AbJTalMP1SnWudZNWSqVj6MLVBjeRd0WOKZxX0/s1600/house_in_bulgaria.jpg

Ακίνητα, συνολικής αξίας άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, απέκτησαν Ρώσοι πολίτες, επιβεβαιώνοντας το αυξανόμενο.... ενδιαφέρον που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα για τη βουλγαρική αγορά, τόνισε ο επικεφαλής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κτηματομεσιτών (FIABCI), Αλεξάντερ Ρομανένκο.

Σε συνέντευξή του, στη βουλγαρική εφημερίδα "Τρουντ", ο κ. Ρομανένκο επισήμανε πως το ενδιαφέρον των Ρώσων (ιδιωτών ή επενδυτικών κεφαλαίων) στρέφεται κυρίως σε παραθαλάσσια και ορεινά θέρετρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της FIABCI, περίπου το 85% των υποψηφίων αγοραστών προέρχεται από τη Μόσχα, ενώ το τελευταίο διάστημα καταγράφηκε ένας νέος κύκλος επενδύσεων του ρωσικού κεφαλαίου σε κέντρα ευεξίας (spa).

Μάλιστα, εκπρόσωποι ρωσικών επενδυτικών κεφαλαίων (funds) έχουν διαπραγματεύσεις με Βούλγαρους επιχειρηματίες για την απόκτηση ακινήτων, κυρίως ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, προκειμένου να προωθήσουν στην αγορά ένα νέο "πακέτο" υπηρεσιών, που συνδυάζει ξεκούραση και υγεία.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home