Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Αίθριος ο καιρός με τοπικές βροχές


Βελτιωμένος θα είναι γενικά ο καιρός με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανότητα στα βορειοανατολικά τις πρωινές ώρες για σποραδικές καταιγίδες.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα νωρίς το πρωί για σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αιθριος. Τοπικες νεφώσεις στα βόρεια κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αιθριος. Τοπικες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Πιθανότητα βροχής στην ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην Κρήτη και τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες . Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα βόρεια βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αιθριος. Τοπικες νεφώσεις τις μεσημεριανές- απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home