Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Επίσκεψη της ΕΤΑ σε ακίνητά της στη Β. Ελλάδα

 

Η πρόεδρος κα Αυγή Μαρκοπούλου και ο διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Λάμπρου, καθώς και κλιμάκιο της εταιρείας , με αφορμή την παρουσία τους στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στα εγκαίνια του περιπτέρου του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού από τον υπουργό κ. Παύλο Γερουλάνο, επισκέφθηκαν ακίνητα της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης στη Β. Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν αυτοψία σε όλα τα ακίνητα των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας, τόσο στα υποκαταστήματα της ΕΤΑ (μαρίνα Καλαμαριάς, ακτή Αγίας Τριάδας, κάμπινγκ Παλιουρίου), όσο και στα ακίνητα προς αξιοποίηση, τα οποία είναι: έκταση στο Παλιούρι, τα ακίνητα στην Επανομή και στον Aγιο Ιωάννη Νικήτης, το Κτήμα Αζάπικο, το κάμπινγκ Σκοτίνας, το Τουριστικό Περίπτερο Ξενία Πλαταμώνα κ.ά.

Αξίζει να επισημανθεί πως πρόκειται να βγει άμεσα σε διαγωνισμό το κάμπινγκ Σκοτίνας το οποίο βρίσκεται στην παραλία Σκοτίνας Πιερίας, σε παραλιακή έκταση 400 στρ. περίπου και στη συνέχεια έκταση στο Παλιούρι, αφού κρίνεται πως βρίσκονται σε ικανό βαθμό ωριμότητας.

Η ανωτέρω ενέργεια της νέας διοίκησης της ΕΤΑ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης των στόχων της που είναι μεταξύ άλλων, η μεγιστοποίηση της αξίας της δημόσιας τουριστικής περιουσίας της χώρας και η συμβολή της ΕΤΑ στην τουριστική ανάπτυξη και την Εθνική Οικονομία, μέσω της άμεσης αξιοποίησης των ακινήτων της.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home