Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Άνοδο της θερμοκρασίας - Στους 36 βαθμούς το Σαββατοκύριακο


Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός την Παρασκευή με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος. αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αρχικά αίθριος. αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και από το απόγευμα στα νότια δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην Κρήτη όποτε και είναι πιθανό να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και πρόσκαιρα στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο 18/09/2010

Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια πελάγη βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα άνοδο.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή 19/09/2010

Ο καιρός προβλέπεται  ενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στα πελάγη βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Η μέγιστη θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 36 βαθμούς κελσίου.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home