Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Διακοπές on line

 



Το διαδίκτυο προτιμούν οι νέοι για να πάρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, αλλά και να διαλέξουν το μέρος που θα περάσουν τις διακοπές τους φθηνότερα. Όπως προκύπτει από έρευνα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "ΝΕΟΙ", το 90,5% των νέων, ηλικίας 19-36 ετών, κλείνουν φέτος τις διακοπές τους μέσω διαδικτύου, καθώς οι τιμές, όπως δηλώνουν, είναι χαμηλότερες και οι επιλογές περισσότερες.

Από την έρευνα, που διεξήχθη σε τυχαίο δείγμα 296 νέων, για το 2010, προκύπτει ότι, το 71% "αγοράζει" τις διακοπές του από διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία- ελληνικά και ξένα- ενώ ένα ποσοστό 21% "σερφάρει" στο διαδίκτυο προς αναζήτηση προορισμών και διερεύνηση τιμών, αλλά χρησιμοποιεί το τηλέφωνο για την τελική κράτηση.

Οι νέοι εμφανίζονται πολύ συνειδητοποιημένοι αναφορικά με την οργάνωση των διακοπών τους, καθώς προτού καταλήξουν στον τελικό προορισμό τους, κάνουν έρευνα στο διαδίκτυο κατά 62% και χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης σε ποσοστό 84%.

Οι παραθαλάσσιες διακοπές έρχονται και φέτος στην πρώτη θέση προτίμησης των νέων, σε ποσοστό 76%. Το 44% των νέων αναγκάστηκε να μειώσει σε πέντε από επτά- κατ' ελάχιστον, τα προηγούμενα χρόνια- τις ημέρες "αποδράσεων" σε λιγότερο ή περισσότερο μακρινούς προορισμούς.

 Μια απο τις επιλογές σας ειναι και ο δικός μας κατάλογος ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων  www.e-rooms.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home