Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

MINOAN LINES και ανευθυνότητα

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbBgRtgl5Fslohm4gPhS4TZaFeK9Ubo_sfgsU9dXTdNqxbgWmEZ0nz0dZpHHMr5JpN3k4HBGEeNWCLEyymNQaR4rgThkRfMEJGMDWzCos06z55KxVjfsS0sGFSpcY3SjtOTg6jOdQllIE/s1600/13tn.jpg



Πριν από δέκα ημέρες είχα κόψει εισητήριο μαζί με το συζυγό μου με την MINOAN από Ανκόνα για Πάτρα.
Η αναχώρηση από Ανκόνα βάση του εισητηρίου ήταν στις 3 Ιουλίου στις 16:30 και άφιξη στις 4 Ιουλίου στις 15:00.
Μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις που προσβάλουν τον άνθρωπο και την έννοια της συνεργασίας μεταξύ εταιρείας και πελάτη το πλοίο έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας στις 4 Ιουλίου και ώρα 21:30, δηλαδή με καθυστέρηση 6.5 ώρες!!!!!!!!!!!!!!
Η τεράστια αυτή καθυστέρηση μου κόστισε το να χάσω το πλοίο μου για τα Επτάνησα και το ξενοδοχείο μου (που είχα ήδη προπληρώσει) αλλά και να ταλαιπωρηθούμε στο λιμάνι της Πάτρας ψάχνοντας για ξενοδοχείο (το οποίο μας κόστισε 100 ευρώ καθώς εκείνη την ώρα δεν είχαμε και πολλές επιλογές) στις 10 η ώρα το βράδυ με όλες τις αποσκευές μας. Δηλαδή πέρα από το ότι μας στέρησαν μια ημέρα από τις............ διακοπές μας εποβαρύνθηκα και 250 ευρώ περίπου, πληρώνοντας προσωπικά την αδιαφορία και την ανευθυνότητα κάποιων.

Το πλοίο σύμφωνα με τον εισητήριο ονομαζόταν CRUISE OLYMPIA αλλά από ότι μπορέσαμε να μάθουμε ρωτώντας κάποιους από το προσωπικό ήταν το πρώτο του ταξίδι και μπήκε εκτάκτως στη γραμμή το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα κανείς από το προσωπικό να μην ξέρει βασικά πράγματα για το πλοίο (π.χ. που είναι το ασανσερ),να λείπουν βασικά πράγματα από το μπαρ του πλοίου (καφές,τυρόπιτες) και πολλές άλλες παραλείψεις. Αν είχαν ξεχάσει τόσο κοινά πραγματά πως μπορούμε να εμπιστευτούμε την ασφάλειά μας για το ταξίδι;
Αλλά η ταλαιπωρία δεν ήταν μόνο για εμάς μέσα στο πλοίο αλλά και για τα περίπου 20 αυτοκινητα και 10 φορτηγά που αφήσαμε στην Ανκόνα. Ναι ναι καλά ακούσατε!! Οι κύριοι αυτοί αφήσανε αυτοκίνητα και φορτηγά που είχανε κόψει εισητήρια στην Ανκόνα γιατί δεν χωράγανε!! Και όταν ο κόσμος διαμαρτηρήθηκε που δεν θα ταξίδευε ενώ ειχε εισητήριο (μέσα σε αυτούς οικογένειες με παιδιά) εκείνοι φώναξαν την αστυνομία του λιμανιού να τους απωθήσει!!! Προφανώς οι κύριοι της MINOAN δεν ξέρουνε ούτε να μετράνε αλλιώς δεν θα εβγαζαν παραπάνω εισητήρια για αυτοκίνητα αφήνωντας οικογένειες και φορτηγά στην Ανκόνα να περιμένουν το πλοίο την άλλη μέρα.

Οι κύριοι αυτοί έχουν μεγάλη ευθύνη για την μείωση του τουρισμού στην Ελλάδα αλλά τα ψέματα τελείωσαν. Αυτοί που έχουν ευθύνη θα πρέπει να πληρώνουν και αυτό θα κάνω γιατί μου δίνει το δικαίωμα η πολιτεία να προσφύγω στην Ελληνική δικαιοσύνη για να δικαιωθώ.

Υ.Γ. Κανένας δεν βρέθηκε να μας ζητήσει συγγνώμη αλλά ούτε καν να μας ενημερώσει για τα αίτια της καθυστέρησης.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ! ! ! ! ! ! !
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home