Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Η Julia Roberts σε διακοπές στην Κρήτη

 http://3.bp.blogspot.com/_t7j0k5hCacw/TDg8tNjYRsI/AAAAAAAAM9I/aGuc1Mt-Smw/s1600/phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpgΤην Κρήτη επέλεξε η Julia Roberts για να κάνει τις διακοπές της, μπαίνοντας στη λίστα των σταρ του Hollywood επιλέγουν την χώρα μας για να χαλαρώσουν!
Η «pretty woman» έφτασε στο νησί με liar jet και έκανε τα πάντα (και τα κατάφερε) για να μην διαρρεύσει η άφιξή της. Μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το περνά πάνω στο σκάφος της, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι.
Φορώντας το μαγιό της, ένα λευκό Tshirt, τζόκεϊ και μαύρα γυαλιά, η Julia θαύμασε το κεδροδάσος κοντά στο Ελαφονήσι, ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ τα δύο της σκυλιά.
Στο σκάφος, το πλήρωμα της προσέφερε τοπικά εδέσματα, ενώ επισκέφθηκε και τα Σφακιά, όπου δοκίμασε παραδοσιακά πιτάκια και γλυκά του κουταλιού, ενώ παρήγγειλε και ένα ζευγάρι χειροποίητα στιβάνια!
Το πού ακριβώς βρίσκεται η όμορφη ηθοποιός παραμένει άγνωστο, με τις περισσότερες πληροφορίες να συγκλίνουν στο ότι... φιλοξενείται στο νησί από Ελληνοαμερικανό φίλο της που διαθέτει εξοχικό.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home