Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Οι Τούρκοι celebrities πάνε Σύμη!

 



Ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός πολιτικών, δηµοσιογράφων, ηθοποιών, τραγουδιστών, επιχειρηµατιών από την Τουρκία, έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η Σύμη.

Κάθε µέρα στη Σύµη βρίσκονται πάνω από 200 θαλαµηγοί, ιστιοφόρα και ταχύπλοα σκάφη, εκ των οποίων σχεδόν τα µισά προέρχονται από τη γειτονική χώρα.

Ιδιαίτερα δηµοφιλής σύμφωνα με τα ΝΕΑ, έγινε η Σύµη στην Τουρκία από το γνωστό τουρκικό σίριαλ «Τα σύνορα της αγάπης», όπου ο Νίκος και η Νασλί, οι οποίοι ερµήνευαν τους ρόλους του Ελληνα και της Τουρκάλας, «επισηµοποίησαν» τον έρωτά τους στο νησί.

Εκτοτε, άρχισαν να καταφθάνουν στη Σύµη τα καλοκαίρια εκατοντάδες επώνυµοι από τη γειτονική χώρα, µε αποτέλεσµα το νησί να γίνει της µόδας για τους πλούσιους σκαφάτους και όχι µόνον.

Οι επώνυµοι τούρκοι γυρίζουν όλη την ηµέρα µε τα σκάφη τους στις αποµακρυσµένες παραλίες του νησιού και το βράδυ καταλήγουν στο λιµάνι για να φάνε και να διασκεδάσουν.

Από τους τακτικούς επισκέπτες είναι και ο γνωστός κροίσος Μουσταφά Κοτς, ο οποίος κάποιες φορές κλείνει τα ραντεβού του µε έλληνες επιχειρηµατίες στη Σύµη!

Γνωστοί τηλεοπτικοί σταρ από τη γειτονική χώρα, όπως ο Σαχάν Κοµπακάρ, όταν επισκέπτονται τη Σύµη συνηθίζουν να σπάνε πιάτα όταν διασκεδάζουν «γιατί έτσι κάνουν και οι Ελληνες όταν έρθουν στο κέφι».

Βέβαια, εκτός από τη Σύµη, φέτος έχουν δροµολογηθεί και τουρκικά πλοία που κάνουν κρουαζιέρες στην Ελλάδα και εκτιµάται ότι – σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα του τουρκικού Τύπου – τουλάχιστον 13.000 Τούρκοι θα κάνουν διακοπές στο Αιγαίο.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home