Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών που θέλουν να ταξιδέψουν




Εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να ταλαιπωρήσουν χιλιάδες επιβάτες που θέλουν να έρθουν στην χώρα μας αλλά και όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας εξήγγειλαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Μιλώντας στο NewsIt.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων κ.Σωτηρόπουλος ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσουν σε νέα απεργία, την Κυριακή 25 Ιουλίου και συνεχόμενες στάσεις εργασίας την ερχόμενη εβδομάδα...

Ακούστε τον κύριο Σωτηρόπουλο...



Προβλήματα και καθυστερήσεις θα σημειωθούν από σήμερα στις αερομεταφορές καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε αυστηρή τήρηση της «χωρητικότητας του ελληνικού εναέριου χώρου».
Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα επιτρέπουν συγκεκριμένο αριθμό πτήσεων σε ένα πλαίσιο χρόνου κάποιων λεπτών. Έτσι λόγω του καλοκαιριού και της αύξησης των ταξιδιών και των πτήσεων να υπάρξει αρκετή ταλαιπωρία των επιβατών που θα αναγκαστούν να φεύγουν ή να φτάνουν στην χώρα μας με αρκετή καθυστέρηση από μερικά λεπτά έως και ώρες! Και μάλιστα σε μια δύσκολη τουριστική περίοδο για την χώρα μας.
Οι ελεγκτές διεκδικούν θεσμικά και οικονομικά αιτήματα και τη μη περικοπή των μισθών τους, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και ισχύει ήδη σε όλους τους κλάδους του δημοσίου!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home