Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Αντί για Τουρκία, επιλέγουν Κύπρο οι Ισραηλινοί

 http://2.bp.blogspot.com/_H1S59SDrlYQ/TDR2OjP8oQI/AAAAAAAATQA/114ylxRJCoA/s1600/CyprusBeachS00_thumb307_.jpg



Πολλοί Ισραηλινοί ανέβαλαν τις διακοπές τους στην Τουρκία και κατευθύνονται μαζικά στη Κύπρο, αναφέρουν κυπριακά μέσα ενημέρωσης.
Ενημερωτικό ταξίδι στην Κύπρο, με Ισραηλινούς δημοσιογράφους και ταξιδιωτικούς πράκτορες, διοργάνωσε στην Πάφο ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), σε συνεργασία με τον ισραηλινό διοργανωτή ταξιδιών ARKIA, που θα πραγματοποιεί δύο
πτήσεις εβδομαδιαίως από το Τελ Αβίβ προς την Πάφο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΤ, το ενημερωτικό ταξίδι εντάσσεται στο πλαίσιο εντατικών ενεργειών που έχουν αποφασιστεί πρόσφατα από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΤ, μετά από ενδελεχή αξιολόγηση των πολύ καλών προοπτικών, που διανοίγονται αυτό το καλοκαίρι για την τουριστική αγορά του Ισραήλ.
Οπως αναφέρεται, ο ΚΟΤ προγραμματίζει έκτακτη διαφημιστική εκστρατεία στο Ισραήλ για προβολή του κυπριακού τουριστικού προϊόντος, καθώς και διοργάνωση εργαστηρίου στο Τελ Αβίβ την 21η Ιουνίου.
Στο εργαστήρι, σκοπός του οποίου είναι η άμεση ενημέρωση Ισραηλινών τουριστικών πρακτόρων για τις δυνατότητες που προσφέρει η τουριστική Κύπρος, θα παραστούν ξενοδόχοι και άλλοι τουριστικοί παράγοντες από την Κύπρο και ταξιδιωτικοί πράκτορες και φορείς από το Ισραήλ.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home