Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Σοκ στην Βρετανική αγορά - Κατέρρευσε εταιρεία ταξιδίων - Τουρίστες και στην Ελλάδα

 - 16.000 εγκλωβισμένοι σε Ελλάδα και Τουρκία
- Οι διακοπές για 50.000 έχουν καταστραφεί
- Νέο πλήγμα για τον ελληνικό τουρισμό

Δεκαέξι χιλιάδες επιβάτες αυτή την στιγμή είναι μετέωροι κυρίως σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Τουρκία μετά την κατάρρευση της βρετανικής εταιρείας διοργάνωσης ταξιδίων Goldtrail.

Επίσης, οι διακοπές άλλων 50.000 τουριστών έχουν καταστραφεί.

Μιλώντας στο Newsit ο Πρόεδρος Συνδέσμου Τουριστικών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Γιάννης Ευαγγέλου, είπε οτι η συγκεκριμένη εταιρεία ήταν μικρού μεγέθους αλλά σίγουρα υπάρχουν τουρίστες στην Ελλάδα, αλλά πιθανολογείται οτι οι περισσότεροι είναι στην Τουρκία.

'Οπως τόνισε όλοι οι Βρετανοί τουρίστες σε τέτοιες καταστάσεις καλύπτονται από την Βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, όμως πρόσθεσε οτι η κατάρρευση της Goldtrail σημαίνει οτι κάποιοι που ήταν να περάσουν τις διακοπές τους στην χώρα μας, τώρα δεν πρόκειται να έρθουν.

Η εταιρεία, με έδρα το Σάρεϊ ιδρύθηκε στο τέλος της δεκαετίας του 1990 και πουλούσε κατά κύριο λόγο πακέτα διακοπών μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, τέθηκε σε αναγκαστική διαχείρηση.

Η CAA δήλωσε ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε οι ταξιδιώτες να μπορέσουν να επιστρέψουν σπίτι τους μετά τις διακοπές του. Οι πτήσεις από την Τουρκία αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά, όμως όσοι επιστρέφουν από την Ελλάδα αναμένεται να αντιμετωπίσουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά τους.

Όσοι ταξιδιώτες επρόκειτο να ταξιδέψουν από τη Βρετανία για διακοπές στο εξωτερικό να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, καθώς η Goldtrail δεν θα πραγματοποιήσει άλλες πτήσεις και τα εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί δεν θα ισχύουν πλέον.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home