Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Μίνι καύσωνας από σήμερα - Κι άλλη άνοδος από αύριο

 Μπορεί οι υψηλές θερμοκρασίες κρατήσουν μόνο δυο 24ωρα ωστόσο ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 39 βαθμούς και θα κάνει έως την Παρασκευή την ζωή μας δύσκολη.

Τα δόντια του δείχνει πλέον το καλοκαίρι με το θερμόμετρο κολημένο σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς ακόμα και κατά την διάρκεια της νύχτας.

Η θερμοκρασία θ' ανέβει και άλλο σήμερα και θα αγγίξει ακόμα και τους 39 βαθμούς σε κάποιες περιοχές.

Οι πέντε υψηλότερες θεμροκρασίες για σήμερα το μεσημέρι αναμένονται σε :


Αθήνα 38
Τρίκαλα 38
Μυκήνες 38
Ναύπλιο 38
Μεσσήνη 38

Πιο αναλυτικά:

Πολή ζέστη σε όλη τη χώρα αλλά και λίγες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινότερα ηπειρωτικά τμήματα και πιθανόν τοπικά στη Θράκη, περιμένουμε για σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 17 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 33 στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 35 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 37 – 38 βαθμούς στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα και από 21 έως 33 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου, με εξαίρεση τα ανατολικότερα τμήματά του όπου οι μέγιστες θα φτάσουν τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο δυτικοί – βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, ενώ στην περιοχή των Δωδεκανήσων το δυτικό ρεύμα θα φτάνει κατά τόπους τα 7 - 8 μπ. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Ζέστη και λίγες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις μεσημεριανές - απογευματινές ώρες στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 37 βαθμούς, αλλά στα παράλια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 32 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων κυρίως διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Ζεστό και υγρό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 - 36 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home