Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Εντολή του υπουργείου Τουρισμού για κάθε δυνατή διευκόλυνση στους 4000 τουρίστες από την Goldtrail στην Ελλάδα

 http://4.bp.blogspot.com/_P_d1spzDKSE/TEMylQ95QWI/AAAAAAABJlY/BqXCheLmwEA/s1600/Goldtrail+Logo+WWW+blue+RGB.jpg4.000 είναι οι τουρίστες που βρίσκονται στην Ελλάδα και έχασαν το εισιτήριο της επιστροφής στην πατρίδα τους, λόγω του "λουκέτου" της βρετανικής εταιρείας διοργάνωσης ταξιδίων Goldtrail, που ειδικεύεται στα ταξίδια στην Ελλάδα και την Τουρκία...

...Το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού έχει δώσει εντολή στους κατά τόπους διευθυντές του ΕΟΤ, όπου βρίσκονται οι παραμένοντες τουρίστες, να τους παράσχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση (κυρίως διαμονή) εως ότου επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Μεταξύ των προορισμών της Goldtrail ήταν η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Κως και η Κρήτη.

Η εταιρεία τέθηκε σε αναγκαστική διαχείριση, όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας, ενώ η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας (CAA) δήλωσε ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες , ώστε οι ταξιδιώτες να μπορέσουν να επιστρέψουν σπίτι τους μετά τις διακοπές τους.

Όσοι ταξιδιώτες πρόκειται να ταξιδέψουν από τη Βρετανία για διακοπές στο εξωτερικό, κλήθηκαν να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, καθώς η Goldtrail δεν θα πραγματοποιήσει άλλες πτήσεις και τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί δεν θα ισχύουν πλέον.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home