Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ελεύθερη η είσοδος στα μουσεία σήμερα

Διεθνής Ημέρα Μουσείων η σημερινή και έτσι η είσοδος θα είναι δωρεάν σε όλα τα μουσεία, πολλά από τα οποία διοργανώνουν εξαιρετικές εκδηλώσεις.

Το Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς θα λειτουργήσει ως τα μεσάνυχτα, ενώ απ' τις επτά ως τις εννιά το βράδυ θα είναι ανοιχτές οι εκθέσεις “Ενδύεσθαι” και “Η Πόλη” του Αρά Γκιουλέρ. Στις εννιά διοργανώνεται μουσική εκδήλωση, ενώ θα υπάρχουν και εκπτώσεις στις εκδόσεις και τα αντικείμενα.
Το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης θα παραμείνει ανοιχτό από τις δέκα το πρωί ως τις δέκα το βράδυ, ενώ στις επτά και μισή ξεκινάει η εκδήλωση με θέμα “Μουσεία για την κοινωνική Αρμονία”. Θα υπάρχουν ειδικά για σήμερα εκπτώσεις στις εκδόσεις και τα αντικείμενα.
Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, θα λειτουργήσει από τις δέκα το πρωί ως τις έντεκα το βράδυ. Θα υπάρχουν ξεναγήσεις, ενώ θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια της έκθεσης 'Time Within us” στο πλαίσιο της Μπιενάλε Φωτογραφίας. Το κοινό μπορεί επίσης να απολαύσει θεατρική παράσταση και μουσικές εκδηλώσεις.
Αύριο, στις επτά και μισή το απόγευμα στο κτίριο της Κουμπάρη το Μουσείο Μπενάκη διοργανώνει τιμητική εκδήλωση για την προσφορά του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home