Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Χανιά: "Ρίξτε τις τιμές γιατί χανόμαστε"

Έκκληση για μείωση των τιμών απευθύνει με επιστολή της η Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων του νομού...

"Κάνουμε έκκληση, όχι για συγκράτηση των τιμών, αφού περιθώρια αύξησης πλέον δεν υπάρχουν, αλλά για μείωση των τιμών και κυρίως να επανέλθει στα πρόσωπα των ασχολουμένων είτε άμεσα είτε έμμεσα με τον τουρισμό, το χαμόγελο προς τον τουρίστα που υπήρχε στις δεκαετίες του ΄70 και ΄80, αλλά δυστυχώς το χάσαμε στη συνέχεια", υπογραμμίζεται στην επιστολή.

"Όπως δεν ευθύνονται οι ξένοι για τον υπέρμετρο δανεισμό και την κακή οικονομική κατάσταση, που έχει περιέλθει η χώρα, έτσι δεν ευθύνονται και οι ξένοι τουρίστες για την απαξίωση του Ελληνικού Τουρισμού. Φταίει ο κακός εαυτός μας. Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας για το πώς φτάσαμε εδώ, η πολιτεία (μέσω του ΕΟΤ), εμείς στον βαθμό που μας αναλογεί, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και κυρίως άλλοι κλάδοι εστίασης, μεταφορών, ψυχαγωγίας που έβγαλαν αρκετά χρήματα από τον τουρισμό, τα τελευταία χρόνια".

Τα προβλήματα του κλάδου θα συζητηθούν στη γενική συνέλευση των μελών, που έχει ορισθεί για τις 15 Μαϊου, 11.00 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Χανίων.

newsit.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home