Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Στον πηγαιμό για την Ιθάκη η Μαντόνα

Στην άκρη του Ιονίου, στην Ιθάκη, η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα βρίσκει τη γαλήνη της. Οπως πάντα, θα πάει ινκόγκνιτο στο νησί του Οδυσσέα, όπου θα φιλοξενηθεί στη βίλα-κάστρο του μεγαλοεπιχειρηματία φίλου της, μια που ακόμα δεν αποφάσισε να χτίσει το δικό της φρούριο στο οικόπεδο που αγόρασε εκεί...
Για πρώτη φορά αναζήτησε την Ιθάκη παρέα με τον δεύτερο σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι. Μαζί έκαναν όνειρα να χτίσουν τη δική τους Εδέμ σε αυτή την άκρη για να ζήσουν κι άλλες περιπέτειες. Στο μεταξύ, ήρθε ο χωρισμός και η Μαντόνα ανέβαλλε επ΄ αόριστον αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο, όπως είπε στην «Εspresso» κάτοικος του νησιού που φροντίζει τη διάσημη σταρ κάθε φορά που επιλέγει αυτόν τον προορισμό.

Εντονες φήμες, όμως, λένε ότι η Μαντόνα θα μοιράσει τον χρόνο της σε Ιθάκη και Σαντορίνη. Ο παραγωγός της, ο Σουηδός Πιρ Αστρομ επισκέφθηκε το Black Rock Studios στο νησί του Αιγαίου, που βραβεύτηκε ως το καλύτερο του κόσμου και ανήκει στον Ελληνα Κώστα Καλημέρη. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον τελευταίο μάς επιβεβαίωσε την επίσκεψη Αστρομ, αλλά δεν μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Μία ακόμα υψηλή άφιξη θα έχουμε στη Σαντορίνη μέσα στο καλοκαίρι. Είναι αυτή του μεγαλύτερου Αμερικανού κιθαρίστα μπλουζ, του Τζόε Μπονάμας, συνεργάτη του Ερικ Κλάπτον, που θα επισκεφθεί την πανάκριβη νησιωτική βίλα με θέα το Αιγαίο που στεγάζει το Black Rock Studios, για να ηχογραφήσει το νέο του άλμπουμ.

Πέρσι ο Μπονάμας έγραψε εκεί τη δισκογραφική δουλειά, η οποία κυκλοφορεί και έχει σπάσει ρεκόρ διεθνώς. Φέρει τον τίτλο του στούντιο και στο εξώφυλλό της εικονίζεται το νησί της Θήρας.

Το Black Rock Studios, που κατατάσσεται στην κατηγορία World Class 5, προτίμησαν η Αλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής, αλλά και ο Γιώργος Μαζωνάκης - εκεί ηχογράφησε το «Καρδιά μου».

espresso - troktiko.blogspot.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home