Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Νέο “μοντέλο” του ΕΟΤ ο... πρωθυπουργός!

Ξεχάστε τις καλλίγραμμες καλλονές στις διαφημίσεις του ΕΟΤ που ίσως να είδατε σε ξένα κανάλια. Πάνε αυτά. Τώρα το νέο “μοντέλο” του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός!


Ένα DVD παραγωγής ΕΡΤ και υπουργείου Τουρισμού πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Κυριακή για την τουριστική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό και κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με “Το Βήμα” το ξεχωριστό με το DVD αυτό δεν είναι ότι η παραγωγή στοίχισε ελάχιστα, αλλά το ότι θα συμμετάσχει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου. «Του ζητήσαμε να συμμετάσχει, αποδέχθηκε την πρόσκληση και περιμένουμε» επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Ν. Κανελλόπουλος.

Το DVD για τον τουρισμό είναι προγραμματισμένο να παραδοθεί στον ΕΟΤ την προσεχή Κυριακή, συνεπώς, αν όντως συμμετάσχει και ο Πρωθυπουργός, θα πρέπει τα γυρίσματα να ολοκληρωθούν το Σάββατο. Το πώς θα συμμετάσχει ο κ. Παπανδρέου δεν έγινε ακόμη γνωστό, αφού από τον ΕΟΤ αφήνουν να διαρρεύσει μόνο ότι υπάρχει συνεργασία του Γραφείου του Πρωθυπουργού με το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. «Ο Πρωθυπουργός έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ευρώπη και Αμερική, συνεπώς η συμβολή του στο DVD θα είναι καθοριστική» είπε ο πρόεδρος του ΕΟΤ.

Ποιο όμως θα είναι το περιεχόμενο αυτού του DVD; Η... οικονομική κρίση! Η κυβέρνηση θέλει να αξιοποιήσει τουριστικά την οικονομική κρίση και να καθησυχάσει τους τουρίστες επισημαίνοντας ότι ύστερα από όσα συνέβησαν η ομαλότητα και η ηρεμία επανήλθαν στη χώρα, και συνεπώς οι τουρίστες μπορούν να έχουν ήρεμες διακοπές στην Ελλάδα. Αυτός θα είναι ο στόχος και από την προσεχή Δευτέρα το DVD, με την παρουσία ή όχι του Πρωθυπουργού, θα προωθηθεί σε όλες τις ελληνικές πρεσβείες.

Δεύτερος στόχος είναι το «μένουμε Ελλάδα». Η υφυπουργός Τουρισμού κυρία Αντζελα Γκερέκου αρχίζει εκστρατεία για να πείσει τους Ελληνες να μην πάνε εφέτος στο εξωτερικό.

Τρίτος στόχος ειδικά για την εφετινή περίοδο, όπου οι προβλέψεις για τον τουρισμό είναι δυσοίωνες, είναι η μείωση των τιμών, όχι όμως για τους ξένους, αλλά για τους Ελληνες.

Τέταρτος στόχος για την εφετινή τουριστική περίοδο οι κινηματογραφικές παραγωγές. Ήδη έκλεισε μία αμερικανική παραγωγή με πρωταγωνίστρια την Ολυμπία Δουκάκη , με γυρίσματα στην Αθήνα και στην Ξάνθη, και ακολουθούν και άλλες.

newsit.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home