Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Ανυπολόγιστες ζημιές

10 εκατ. Ευρώ λιγότερα έσοδα και 400 νέοι άνεργοι θα είναι το αποτέλεσμα από την επικείμενη διακοπή του προγράμματος του κρουαζιερόπλοιου ZENITH, συνέπεια των απαράδεκτων και προκλητικών γεγονότων στο λιμάνι του Πειραιά, χθες, Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010.

Ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές από τον διασυρμό της χώρας μας στα διεθνή ΜΜΕ και από τον αποκλεισμό της από μελλοντικά προγράμματα κρουαζιέρας.

Η ίδια απαράδεκτη και κοινωνικά προκλητική τακτική κάποιων ομάδων απειλεί με οικονομική καταστροφή την νησιωτική Ελλάδα, αν τελικά, η Κυβέρνηση ανεχθεί να πραγματοποιηθεί ο αποκλεισμός του Πειραιά το σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς.

Όλα αυτά, μόλις μερικές μέρες μετά από την απόφαση της Κυβέρνησης, που δια στόματος Πρωθυπουργού εξήγγειλε την άρση του cabotage και τη στήριξη του Τουρισμού. Τα γεγονότα που κατέλυσαν κάθε έννομη τάξη, έγιναν με την αδικαιολόγητη ανοχή της Κυβέρνησης, ακυρώνοντας τις προθέσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού για στήριξη του Τουρισμού, προκαλώντας ταυτόχρονα έντονη ανησυχία για το μέλλον της χώρας μας.

Από τη στιγμή που είναι γνωστό ότι κάποιοι αδυνατούν ή δεν θέλουν να αντιληφθούν την πραγματικότητα, ας το κάνει επιτέλους η Κυβέρνηση πριν είναι πολύ αργά για όλους.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home