Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Οι τιμές στις οργανωμένες πλαζ προκαλούν... εγκαύματα!

Οι μισθοί μειώθηκαν, τα δώρα το ίδιο... η αισχροκέρδεια όχι! Από 15 έως και 25 ευρώ το άτομο στοιχίζει στις ιδιωτικές πλαζ της Αττικής ένα μπάνιο.


Το κόστος για μια οικογένεια με δυο παιδιά μπορεί να φτάσει ως και τα 80 (!) ευρώ) αν υπολογίσει κανείς ότι για τα παιδάκια η μόνη έκπτωση που γίνεται είναι περίπου 4 ευρώ μόνο στην είσοδο.
Η μόνη λύση που έχουν οι πολίτες είναι να επιλέξουν μια από τις δημοτικές πλαζ που οι τιμές είναι ως και 15 ευρώ φθηνότερες ανά άτομο.
Για παράδειγμα σε δύο από τις δημοφιλέστερες πλαζ που εκμεταλλεύονται ιδιώτες σε Άλιμο και Βάρκιζα η τιμή εισόδου είναι 8 ευρώ, ενώ το μισό πληρώνουν παιδιά ως 12 ετών, φοιτητές και άτομα άνω των 65. Ένας φραπέ κοστίζει 3,50 ως 3,60 ευρώ, ενώ ένας χυμός από 3,30 ως 3,50.
Αν κάποιος πάρει και ένα σάντουιτς μέχρι να ... κάτσει έως και 14 ευρώ! Για να κάτσει στην ξαπλώστρα πρέπει να δώσει άλλα 3 με 5 ευρώ!
Όλα αυτά χωρίς να υπολογίσει κανείς και τη βενζίνη που θα χρειαστεί κάποιος για να φτάσει ως τη συγκεκριμένη παραλία.
Λύση;
Μια από τις οργανωμένες δημοτικές παραλίες όπου για παράδειγμα στο Πόρτο Ράφτιη η είσοδος είναι στα 6 ευρώ, η ξαπλώστρα είναι δωρεάν και ο καφές ή το σάντουιτς είναι ένα ευρώ πιο φτηνά. Οι τιμές πέφτουν στο μισό για κάθε άτομο.

newsit.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home