Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Οι ταραχές "γκρέμισαν" τον τουρισμό


Μέχρι και 70% η πτώση στις κρατήσεις στα ξενοδοχεία αυτή την περίοδο, ενώ την τελευταία εβδομάδα υπήρξαν χιλιάδες ακυρώσεις.

Καταστροφικές οι συνέπειες για τον τουρισμό στην χώρα μας εξαιτίας των ταραχών αλλά και του κλίματος ανασφάλειας των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Ανδρέα Ανδρεάδη.

Ο κ. Ανδρεάδης μιλώντας στο Newsit κάνει λόγο για χιλιάδες ακυρώσεις τουριστικών πακέτων την τελευταία εβδομάδα ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις κρατήσεις οι οποίες έχουν παγώσει έως και 70%. Σύμφωνα με τον ίδιο οι τουρίστες φοβούνται από την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας και προκειμένου να χαλάσουν τις διακοπές τους επιλέγουν να ταξιδέψουν σε κάποια άλλη χώρα πιο ήρεμη.

Επίσης την ανασφάλεια των τουριστών έρχεται να ενισχύσει και το γεγονός του αποκλεισμού των κρουαζιερόπλοιων από διαδηλωτές στα λιμάνια καθώς και ο ενδεχόμενος φόβος για μαζικές απεργίες και διαδηλώσεις.

''Το πάγωμα των κρατήσεων άρχισε από τον Μάρτιο αλλά την τελευταία εβδομάδα λόγω των ταραχών αυξήθηκε κατακόρυφα'' επισημαίνει ο κ. Ανδρεάδης.'' Αν δεν σταματήσει αυτό τώρα, χάσαμε την καλοκαιρινή σεζόν, γεγονός καταστροφικό '' τονίζει χαρακτηριστικά.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home