Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Archipelagos Resort στην Ζάκυνθο

http://y.bstatic.com/images/hotel/max300/203/2037867.jpg



Χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, στην κορυφή ενός μικρού λόφου κοντά στη θάλασσα, το Archipelagos Resort προσφέρει υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Τα μοντέρνα δωμάτια και σουίτες είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση στο internet.

Η ιδιωτική βεράντα είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση ή για ένα ήρεμο δείπνο. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης υπηρεσία μεταφοράς από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο.

Στο λόμπι μπαρ του ξενοδοχείου οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα δροσιστικό ποτό στη βεράντα. Το μπαρ της πισίνας σερβίρει σνακ και ποτά από τις 12:00 μέχρι τις 18:00.

Το Saint John Villas & Spa έχει επίσης ένα γήπεδο τένις, καθώς και ένα γήπεδο 3 σε 1 (μπάσκετ-βόλεϊ-τένις). Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης ένα μίνι γυμναστήριο και ένα μίνι σπα με σάουνα και τζακούζι.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη δυτική ακτή του νησιού, πολύ κοντά οδικώς από τη χώρα της Πάρου. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν με ευκολία τα όμορφα τοπία του νησιού, τα αρχαιολογικά και ιστορικά μνημεία, τους υπέροχους οικισμούς, τις αμμώδεις παραλίες και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Για να δείτε τις τιμές του παραπάνω ξενοδοχείου www.e-rooms.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home