Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Το 70% των επιβατών θα ταξιδέψει κανονικά ανακοίνωσε η British Airways


Η βρετανική αεροπορική εταιριά ανακοίνωσε πως το 70% των επιβατών θα ταξιδέψει κανονικά κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει το προσωπικό καμπίνας της εταιρείας.

Το πρώτο κύμα απεργιακών κινητοποιήσεων θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 22 Μαΐου. Τρεις ακόμα κυλιόμενες πενθήμερες απεργίες έχουν προγραμματιστεί έως τις 9 Ιουνίου, με εξαίρεση μία ημέρα. Η αιτία για τις κινητοποιήσεις--που ξεκίνησαν με μία επταήμερη απεργία τον Μάρτιο--είναι η επιθυμία της διεύθυνσης της British Airways να μειώσει το προσωπικό καμπίνας.

Όλες οι πτήσεις από τα αεροδρόμια Γκάτγουικ και Σίτι του Λονδίνου θα γίνουν κανονικά κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος των κινητοποιήσεων.

Από το Χίθροου η British Airways ελπίζει να πραγματοποιηθούν "περισσότερες από το 60%" των μεγάλης διάρκειας πτήσεων και "περισσότερες από το 50% των πτήσεων μεσαίας διάρκειας", κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των κινητοποιήσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Η British Airways θα εκτελεί μόνη κάποιες από τις πτήσεις, αλλά θα δανειστεί 8 αεροπλάνα με τους πιλότους και το προσωπικό τους από 5 εταιρείες που δεν αναφέρει.

Η Britrish Airways έχει συμφωνήσει με ακόμα 50 εταιρείες ώστε να εκτελούν τα δρομολόγια της που θα ακυρώνονται.


Ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Γουίλι Γουόλς αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι "ελπίζει πολλά μέλη του προσωπικού καμπίνας να αγνοήσουν την έκκληση για αυτή την παράλογη απεργία", που οργανώνει το συνδικάτο Unite και επισημαίνει ότι η διεύθυνση "είναι διαθέσιμη νύχτα και μέρα" για να ξεκινήσουν και πάλι οι διαπραγματεύσεις.

newsit.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home