Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Με χορούς και λουλούδια υποδέχθηκαν στη Ρόδο 7 κρουαζιερόπλοιαΘερμή υποδοχή με χορούς και λουλούδια σε 5.300 τουρίστες από 7 κρουαζιερόπλοια που κατέπλευσαν σήμερα το

πρωί στη Ρόδο, επεφύλαξαν οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων της Ρόδου, έπειτα από πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Νωρίς το πρωί, περισσότεροι από 200 επαγγελματίες και εκπρόσωποι φορέων, υποδέχθηκαν τους τουρίστες - εκδρομείς, με λουλούδια κατά την έξοδό τους από τα κρουαζιερόπλοια, καλωσορίζοντας τους με τον τρόπο αυτό στο νησί, γεγονός που προκάλεσε ενθουσιασμό και θετικά σχόλια.

Μεταξύ των κρουαζιεροπλοίων που κατέπλεαν ήταν και το «ΖΕΝΙΘ» για το οποίο τις προηγούμενες μέρες υπήρξε έντονη φημολογία ότι θα υπάρξει κινητοποίηση διαμαρτυρίας, γεγονός τελικά που δεν επαληθεύθηκε.

Ο θαλάσσιος τουρισμός, αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για το νησί της Ρόδου και υπολογίζεται σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τουριστικών παραγόντων ότι και φέτος θα εξελιχθεί σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα με ανάλογα οφέλη για την τοπική οικονομία.

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home