Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Έρχεται μίνι καύσωνας! 35 βαθμοί την Πέμπτη και την Παρασκευή!

Το θερμόμετρο ανεβαίνει σταδιακά μέχρι την Παρασκευή και η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι ιδιαίτερα ζεστή....

Ανεβαίνει κι άλλο το θερμόμετρο απο σήμερα. Την Τετάρτη αναμένεται νέα άνοδος ενώ σύμφωνα με το Μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο, την Πέμπτη και την Παρασκευή σε αρκετές περιοχές της χώρας η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου!

Πιο πολύ θα επηρεαστεί το ηπειρωτικό κομμάτι της χώρας ενώ η θερμοκρασία θα είναι ασυνήθιστα υψηλή για την εποχή.

Πιο αναλυτικά:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα ενώ ενδεχεται να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν μέχρι 4 μποφόρ και η θαρμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς.

Για τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι καλός μόνο που το απόγευμα στα ορεινά της Θεσσαλίας υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 31 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς και οι άνεμοι τα 5 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με ασθενείς ανέμους. Το θεμρόμετρο θα αγγίξει τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη μόνο που το απόγευμα θα συννεφιάσει στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα οι οποίες στα βόρεια πρόσκαιρα θα είναι πιο πυκνές.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home