Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Θυελλώδεις άνεμοι σε όλη τη χώρα - Δεμένα πλοία στα λιμάνια


Ακόμα μια ημέρα ταλαιπωρίας για όσους θέλουν να ταξιδέψουν με πλοίο. Αυτή τη φορά δεν είναι λόγω απεργίας αλλά λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη.

Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από το Λαύριο, την Ραφήνα και την Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά ο καιρός:

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στην ανατολική Στερεά και Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη

Ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο στη βόρεια Κρήτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα ηπειρωτικά.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home