Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Αίθριος και ζεστός ο καιρός την Πρωτομαγιά


Σύμμαχος των εκδρομέων θα είναι ο καιρός την Πρωτομαγιά με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Γενικά αίθριος και σχετικά ζεστός προβλέπεται την Πρωτομαγιά ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Η μικρή εξασθένηση των βόρειων ανέμων στο Αιγαίο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για την Παρασκευή.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και βαθμιαία εξασθένηση. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με τοπικές τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home