Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Επαφές του Π. Γερουλάνου σε αραβικές χώρες


Σειρά διμερών επαφών θα έχει ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, από 1 έως 4 Μαΐου σε Σαουδική Αραβία, Aμπου Ντάμπι και Ντουμπάι. Στο επίκεντρο των συναντήσεων είναι η ανάδειξη των αναπτυξιακών ευκαιριών που υπάρχουν στη χώρα μας, η προσέλκυση επενδύσεων αλλά και η προώθηση του ελληνικού τουρισμού και πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 1 Μαΐου θα συναντηθεί διαδοχικά με τον πρίγκιπα Salman, Κυβερνήτη του Ριάντ, τον πρίγκιπα Turki Al Faisal, διευθυντή του Κέντρου Ερευνών King Faisal για Ισλαμικές Σπουδές και τον Abdulaziz Khoja, υπουργό Πολιτισμού και Eνημέρωσης.

Την Κυριακή, 2 Μαΐου θα μεταβεί στο Aμπου Ντάμπι, όπου θα συναντηθεί με τον Η.E. Sheikh Nahyan bin Mubarak Al Nahyan, υπουργό Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας.

Τη Δευτέρα, 3 Μαΐου θα συναντηθεί με τον Η.Ε. Sheikh Sultan Bin Tahnoon Al Nahyan, πρόεδρο της Τουριστικής Αρχής Αμπού Ντάμπι και πρόεδρο της Αρχής Πολιτισμού και Κληρονομιάς του Aμπου Ντάμπι και στη συνέχεια με τον H.E. Abdel Rahman Bin Mohammed Al Owais, υπουργό Πολιτισμού, Νεολαίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης της UAE και πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου UAE για τον Τουρισμό και τις Αρχαιότητες.

Την Τρίτη, 4 Μαΐου ο κ. Γερουλάνος θα μεταβεί στο Ντουμπάι για την ταξιδιωτική έκθεση Arabian Travel Market. Εκεί, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με το γενικό διευθυντή του Οργανισμού Τουρισμού και Εμπορικού Marketing του Ντουμπάι Η.Ε. Κhalid Bin Sulayem, καθώς και με tour operators.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home