Αναζήτηση ξενοδοχείων

Ημερομηνία check in

Ημερομηνία check out

Εργασία από την Careerjet

Δωρεάν ξεναγήσεις λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού


Όπως κάθε χρόνο το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού (21 Φεβρουαρίου) προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις για το κοινό κατά το μήνα Φεβρουάριο. Οι ξεναγήσεις που θα γίνουν φέτος είναι οι εξής:

* Κυριακή 7/2 «Ρωμαϊκή Αθήνα». Αριστοτέλης Κοσκινάς. Συνάντηση στην είσοδο της Αρχαίας Αγοράς στην οδό Αδριανού στις 10.00.
* Σάββατο 13/2: «Επιγραφικό Μουσείο». Νόρα Παντελάκη. Συνάντηση στην είσοδο του Επιγραφικού Μουσείου, Τοσίτσα 2, στις 10.30.
* Σάββατο 13/2 «Μελετώντας το Γιάννη Τσαρούχη» Μουσείο Μπενάκη (Κτίριο οδού Πειραιώς). Χάρις Βελαχουτάκου, Μαριέττα Κωνσταντίνου. Συνάντηση στην είσοδο του Μουσείου στις 11.00. Κυριακή 14/2 Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων. Δήμητρα Ποτσίκα. Συνάντηση στον προθάλαμο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου στις 10.30.
* Κυριακή 14/2: «Μελετώντας το Γιάννη Τσαρούχη» Μουσείο Μπενάκη (Κτίριο οδού Πειραιώς ). Ράνια Μανώκα. Συνάντηση στην είσοδο του Μουσείου στις 10.00.
* Κυριακή 28/2: «Μελετώντας το Γιάννη Τσαρούχη» Μουσείο Μπενάκη (Κτίριο οδού Πειραιώς ). Θεώνη Κάμπρα. Συνάντηση στην είσοδο του Μουσείου στις 10.00.

Το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών φέτος, εκτός από τις δωρεάν ξεναγήσεις για το κοινό, αποφάσισε να προσφέρει και ξεναγήσεις σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, σε συνεννόηση με φορείς και συλλόγους που προσπαθούν να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής αυτών των ομάδων (ΨΝΑ-18 ανω και ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΜDA σύλλογος ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, Χαμόγελο του Παιδιού και τα Χωριά SOS, Ξενώνας παιδιών Μελία, Κοινοτικό σπίτι Αριάδνη). Τα μέλη του Δ.Σ. και αρκετοί ξεναγοί προσφέρθηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home